HD PENTAX-D FA 24-70mm F2.8 ED SDM WR - Overblik

 • DFA24-70_wo_H.jpg
 • DFA24-70_side.jpg
 • DFA24-70_wo_H_tele.jpg
 • DFA24-70mmF2.8.jpg
 • DFA24-70_tele.jpg

HD PENTAX-D FA 24-70mm F2.8 ED SDM WR

 • 24mm ultra-vidvinkel
 • Lysstærkt objektiv: Fast F2.8 blænde
 • HD coating optimerer lystransmission og minimerer refleksioner
 • Vejrresitent konstruktion beskytter mod fugt og støv
 • Lydløs og hurtig Supersonic Direct-drive Motor (SDM) fanger motiver i bevælgelse
 • Rund blænde giver en smuk bokeh-effekt
 • Quick-shift Focus System muliggør øjeblikkelig skift fra AF til MF ved at dreje på fokusringen

Links

Beskrivelselæs mere

Højtydende udskifteligt standard zoomobjektiv til brug med PENTAX digitale SLR-kameraer med K-fatning leverer en exceptionel billeddannelse og har en stor F2.8 maks. blænde

Når det er monteret på et 35mm-formats full-frame DSLR-kamerahus (under udvikling), dækker dette standard zoomobjektiv med stor blænde en brændvidde fra 24mm ultra-vidvinkel til 70mm standard,*1 og leverer en maks. blænde på F2.8 over hele zoomområdet.

*1: Når monteret på PENTAX digitale SLR-kameraer med K-fatning, dækker dette objektiv et område fra ca. 37mm til 107mm.

Bemærk: Dette objektiv er kompatibelt med nedennævnte kameraer og med kameraer med Kaf2-fatning lanceret siden K-3II.

K-S2/ K-S1/ K-3/ K-50/ K-5II/ K-5IIs/ K-30/ K-01/ K-5/ K-r/ K-7/ k-x/ K-m/ K20D/ K200D/ K10D
FW Ver.1.30/ K100D Super

Kun digitale SLR-kameraer, SDM, vejrresistent, Quick-Shift Focus, SP Coating, asfærisk linse (AL), HD coating, Rund blænde, ED (Extra-low Dispersion) Glas

Vigtigste egenskaber

Exceptionel billeddannelse

 Objektivet består af 17 elementer i 12 grupper, og den nydesignede optik har tre optiske ED-elementer (Extra-low Dispersion), et asfærisk anomalous-dispersion-glas optisk element og tre asfæriske optiske elementer for at passe til billedsensorer med superhøj opløsning. Ved at sikre tilstrækkeligt med lys helt ud i billedets kanter og begrænse diverse aberrationer til et minimum giver det en høj MTF (Modulation Transfer Function) og leverer detaljerede billeder med høj kontrast og høj opløsning over hele billedfeltet. Når det er monteret på et kamerahus i PENTAX K-serien, benytter det kun det centrale område af billedcirklen, så det leverer billeder i høj opløsning med en ensartet billedtegning over hele billedfeltet.

Standard zoomobjektiv med stor blænde

Når det er monteret på et 35mm-formats full-frame DSLR-kamerahus, byder dette objektiv på et zoomforhold på ca. 2,9 gange, som dækker ultra-vidvinkel til standardområdet (24mm til 70mm i brændvidde). Det giver en maks. blænde på F2.8 over hele zoomområdet, så der leveres fantastiske billeder. Det dækker ikke blot over de brændvidder, der som ofte bruges ved almindelige motiv, men giver også ultra-vidvinkeldækning til komposition af karakteristiske visuelle udtryk, som fx overdrevet perspektiv eller ekstra dybdeskarphed, hvilket gør det særdeles egnet til motiver som fejende landskaber and indendørs fotografering på begrænset plads. Når det er monteret på en DSLR-kamera med K-fatning, leverer det brændvidder fra 37mm til 107mm i 35mm formatet, og dækker vidvinkel til mellemtele-området. Den store maks. blænde skaber ikke blot en fantastisk bokeh-effekt (ude-af-fokus) i baggrunden på smukke portrætter, men gør det også muligt at fotografere håndholdt ved dårligt belyste motiver, som fx solnedgange og indendørs motiver.

Tilbehør læs mere

til toppen