AF 540 FGZ II - Beskrivelse

AF540FGZ II autoflash til PENTAX digitale SLR-kameraer, med vejrresistent konstruktion og LED-lys til optagelse af video- og stillbilleder.

AF540FGZ II  er en vejrresistent autoflash med et ledetal på 54ved ISO 100/m. Denne flash er designet til at være pålidelig i brug, selv under barske forhold som regn, tåge og sne.

Pålidelig vejrresistent konstruktion til brug under krævende forhold

Med 28 forseglinger, herunder hotshoen, er denne flash klar til brug under krævende forhold. Ved brug sammen med et vejrresistent kamerahus kan brugeren benytte systemet i selv de mest ugæstfrie omgivelser, i regn, sne og støv.

LED-lys til både video og stillbilleder

Begge modeller inkluderer et nyudviklet LED-lys. Dette hvide LED-lys er ikke blot praktisk ved videooptagelse på korte afstande, men også til stillbilleder med længere eksponeringstider. Det fungerer også som reflekterende lys (catch light) ved portrætbilleder og som AF-hjælpelys i mørke.*

* AF-hjælpelyset er tilgængeligt med 645D, K-r, K-5, K-30, K-5 II, K-5 II s, K-50 og K-500 kamerahus. Kameraets firmware skal være opdateret til nyeste version.

Brugervenlige indstillinger

Brugeren kan tilpasse flashen ved at forhåndsindstille op til ni forskellige funktioner, herunder ”catch light” med LED-lyset, og valg af flashudladning under stillbilledoptagelse.

Alsidigt flash-styresystem

Flashen har en række flash-udladningsindstillinger, ** fra P-TTL auto, hvor flashlyset fanges af kameraets lyssensor for korrekt eksponering, til manuel flash, high-speed synkronisering og trådløs P-TTL autoflash.
** Tilgængelige funktioner afhænger af kameramodeller.

Andre egenskaber

  • Bounce flashfunktion justerbart i vinkler fra -10 til 90 grader vertikalt og op til 180 grader horisontalt
  • Powerzoom som dækker brændvidder fra 24mm til 85mm (i 35mm format)
  • Indbygget vidvinkelpanel som trækkes ud for at dække 20mm brændvidde (i 35mm format)
  • Automatiske indstillinger for flashudløsning i kombination med et PENTAX systemkamera
  • Multi-flash-udladningsfunktioner
  • Kort ladetid sammenlignet med konventionelle modeller
til toppen